Over ons

Wij van Promida zijn een jong en enthousiast bedrijf met een grote liefde voor de keuken. Wij willen het bakken, koken en grillen allemaal net iets makkelijker maken en dit doen wij met de meeste vernieuwende kookartikelen

Wij van Promida staan voor heel veel kookplezier, de beste service en de meest innovatieve kookproducten. Natuurlijk hebben wij ook het traditionele kook en tafelgerei in ons assortiment opgenomen en kun je alle keukenaccessoires bij ons halen. Daarbij hebben wij wel een zwak voor de airfryer. Dit is voor ons zo’n multifunctioneel en innovatief product dat we dit vrijwel dagelijks gebruiken. Daarom delen we bij Promida dan ook graag verschillende airfryer recepten en kan je airfryer accessoires krijgen die bij jou passen.

Jij als klant staat bij ons op nummer 1. Wij streven naar de beste en meest unieke producten en de beste service. Wij gaan altijd voor de 100% klanttevredenheid.

Waarom Promida?

Bij Promida doen wij wat we doen, omdat wij het kookplezier willen verhogen! Door middel van van producten, recepten en tips willen wij jouw als klant elke dag weer inspireren en vermaken. Hierbij willen we laten zien dat koken leuk is en je dit elke ochtend, middag of avond met heel erg veel plezier kan doen.

Wat betekent Promida?

Promida is ontstaan door de positiviteit die wij willen overbrengen in de keuken en tijdens het dineren. Eten en koken is iets om van te genieten en wij van Promida willen dit delen met de rest van de wereld.

Het woord Promida zelf bestaat eigenlijk uit twee verschillende woorden die aan elkaar staan. Om te beginnen het woord “Pro”.

Pro

Het woord “Pro” betekent in het latijns voor. Het woord Pro haakt eigenlijk aan op het tweede woord in de naam. En dit geeft eigenlijk aan dat wij staan voor het meer kookplezier, posititviteit en het gezellig samen zijn met de mensen om je heen.

Mida

Ook het woord “mida” heeft een betekenis en komt oorspronkelijk van het woord midas. Het betekent “verfrissing” en dit vatten wij bij Promida op in de breedste zin van het woord. Verfrissing is voor ons vernieuwing, want wij gaan ten alle tijden op zoek naar vernieuwing op het gebied van koken en tafelen. Maar het is meer dan dat, want wij zien het ook als een nieuwe manier van het samen zijn met familie en vrienden. Wij streven er naar om een gemeenschappelijke avond onvergetelijk te maken. Niet alleen met onze producten, maar ook met onze tips en recepten.

Promida is meer dan alleen Kookartikelen

Zoals je op onze website kan zien zijn er heel veel kook en tafel artikelen te vinden die we natuurlijk heel graag willen aanbieden. Promida is alleen meer dan een webshop, we zijn namelijk ook een platform voor heel erg veel kook inspiratie. Wij streven er naar om de ervaring om te koken zo makkelijk en lekker mogelijk te maken.

Elke week plaatsen we verschillende kooktips en recepten op de website. Ook houden we iedereen op de hoogte via Facebook, Instagram en youtube. Hier laten we visuele kooktips zien die jou helpen om meer uit het koken te halen.