Zakelijk bestellen bij Promida

Promida biedt ook de mogelijkheid voor zakelijke klanten om te bestellen. Bij hogere afname is staffelkorting bespreekbaar of een offerte op maat. Al onze producten worden verzekerd verzonden, zonder extra kosten. Grote bestellingen worden per pallet afgeleverd. De levering van deze producten kan in totaal ongeveer 2 weken op zich wachten afhankelijk van het aantal wat besteld word.

Advies nodig of aanvullende vragen?

Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere uitgebreide vragen te stellen over de zakelijke bestelling. Neem hiervoor contact op met [email protected]. We proberen dit contact ten alle tijden vlot te laten verlopen en streven ernaar om vragen en offerte aanvragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Business to Business aankopen

Het recht op retourneren geldt uitsluitend voor consumenten en niet voor B2B aankopen. Daarom raden wij altijd aan eerst een sample te kopen voordat je een grotere hoeveelheid afneemt. De Wet Koop op Afstand geldt namelijk alleen voor consumenten. De regels van Boek 6 en Boek 7 van het Burgerlijk Wetboek zijn van toepassing op Business to Business aankopen. Natuurlijk is het altijd mogelijk om contact op te nemen en te kijken of er in overleg nog iets mogelijk is.

Heb je vragen of wil je een zakelijke bestelling doen? Neem dan direct contact met ons op via [email protected]. Onze medewerkers staan je graag te woord.